Stichting Overal

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
14:00 - 17:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
14:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Stichting Overal

Welkom bij Stichting Overal, de leukste kringloopwinkel van Nijmegen, waar elk bezoek niet alleen een koopje, maar ook een bijdrage aan een betere wereld betekent. Sinds 1975 zetten wij ons in voor duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, gedreven door een volledig vrijwillig team.

Ons Doel:

Onze missie is tweeledig: het bevorderen van hergebruik en het ondersteunen van mens- en milieuvriendelijke projecten wereldwijd. Met de verkoop van tweedehands artikelen financieren we kleinschalige initiatieven die zich richten op rechtvaardigheid en milieubescherming. Van kleding tot keukengerei, elk item in onze winkel draagt bij aan een duurzamere samenleving.

Wat Wij Bieden als stichting overal:

– Betaalbare Tweedehands Artikelen: Ons assortiment omvat meubels, kleding, boeken, elektronica en nog veel meer, allemaal tegen lage prijzen.
– Milieubewust en Sociaal Betrokken: De opbrengsten gaan naar het ondersteunen van onze geselecteerde goede doelen.
– Een Groene Omgeving: Ons pand in Nijmegen is milieuvriendelijk gebouwd en draait op groene stroom van Pure Energie.

Bezoek Ons:

Onze deuren zijn geopend op woensdag en zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur aan de Bredestraat 52 in Nijmegen. Om drukte te vermijden, adviseren wij u later in de middag te komen.

Donaties en Ophalen:

Heeft u spullen die een tweede leven verdienen? Breng ze langs of maak telefonisch een ophaalafspraak. Let op: we accepteren niet alles, zie onze website voor meer details.

Vrijwilligerswerk bij stichting overal:

Wil je deel uitmaken van ons team? Meld je aan als vrijwilliger en draag bij aan een zinvolle en duurzame missie.

Transparantie en Verantwoording:

Wij zijn een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) en leggen via onze jaarverslagen verantwoording af over onze inkomsten en uitgaven. Dit benadrukt onze inzet voor transparantie en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Een Rijke Geschiedenis:

Ontdek onze geschiedenis sinds 1975, een reis van een bescheiden kar met afgedankte spullen tot een bloeiende organisatie die zich inzet voor een rechtvaardigere en duurzamere wereld.

Stichting Overal staat niet alleen voor winkelen met een geweten, maar ook voor het samenbrengen van gemeenschappen en het stimuleren van een cultuur van hergebruik en duurzaamheid. Bezoek ons en draag bij aan een wereld waarin hergebruik en solidariteit centraal staan.