Stadsetrots

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
09:00 - 17:00

Contact Informatie

Ontdek Stadsetrots: De Belichaming van Nijmeegse Trots en Solidariteit

Welkom bij Stadsetrots, een bruisende nieuwe onderneming die de harten van Nijmegenaren sneller doet kloppen. Opgericht door twee gepassioneerde jonge ondernemers, die hun liefde voor Nijmegen en ondernemerschap wilden combineren, staat Stadsetrots voor meer dan alleen een bedrijf: het is een beweging, een gemeenschap, een gevoel van trots dat we samen delen.

Een Uniek Begin: De Waalbrug Autosticker

Ons avontuur is begonnen met een schitterend product – de Waalbrug autosticker. Deze sticker is niet zomaar een sticker; het is een symbool van trots, liefde, en verbondenheid met onze geliefde stad. Door de Waalbrug, een iconisch monument van Nijmegen, te vereeuwigen op een sticker, bieden we elke Nijmegenaar de kans om zijn stadstrots uit te dragen.

Stadsetrots Nijmegen muurstickers

Een Hart voor de Gemeenschap

Bij Stadsetrots geloven we in het teruggeven aan de gemeenschap. Daarom gaat een deel van de opbrengsten van elke verkochte sticker naar Quiet Nijmegen, een fantastische organisatie die zich inzet voor de bestrijding van armoede in Nijmegen. Door een Stadsetrots sticker aan te schaffen, draag je dus bij aan een mooiere stad, niet alleen in geest maar ook in daad.

Groei en Toekomstvisie

Sinds onze lancering hebben we een overweldigende steun ontvangen, met de eerste bestellingen die onze verwachtingen overtreffen. Dit is slechts het begin. Wij streven ernaar om ons assortiment uit te breiden, zodat we elke Nijmegenaar een product kunnen bieden waarmee hij of zij hun liefde voor de stad kan uiten. Volg ons op Instagram @stadsetrots om geen enkele update of nieuw product te missen.

Doe Mee met de Beweging

Ons doel is om zoveel mogelijk Nijmegenaren te bereiken en samen een golf van stadstrots te creëren. We nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze beweging door onze Waalbrug autosticker te omarmen. Laten we samen Nijmegen nog mooier maken.

Blijf Verbonden bij Stadsetrots

We zijn actief in de stad, delen flyers uit, en houden iedereen op de hoogte via sociale media. Volg ons om deel te blijven uitmaken van onze reis en om als eerste te weten wanneer nieuwe producten beschikbaar zijn. Samen kunnen we een verschil maken en onze stadstrots laten zien.