ROX Escape Experience

Openingstijden

Maandag
00:00 - 24:00
Dinsdag
00:00 - 24:00
Woensdag
00:00 - 24:00
Donderdag
00:00 - 24:00
Vrijdag
00:00 - 24:00
Zaterdag
00:00 - 24:00
Zondag
00:00 - 24:00

Contact Informatie

Ontdek de Spanning en Uitdaging bij ROX Escape Experience in Nijmegen

Welkom bij ROX Escape Experience, de ultieme bestemming voor puzzel- en avontuurliefhebbers in Nijmegen! Bij ROX Escape Experience dompel je jezelf onder in een wereld van mysterie en avontuur, waar elke escape room een uniek verhaal en uitdagende raadsels biedt.

Een Avontuur voor Iedereen

Of je nu een doorgewinterde escape room-veteraan bent of nieuw bent in deze opwindende wereld, ROX Escape Experience heeft voor elk wat wils. Onze kamers zijn ontworpen om een breed scala aan vaardigheden en interesses aan te spreken, zodat iedereen, van vriendengroepen tot families en collega’s, een onvergetelijke ervaring kan hebben.

Creatieve Themakamers bij Rox Escape Experience

Elke escape room bij ROX is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail, waarbij thema’s variëren van historische mysteries tot futuristische avonturen. Onze kamers zijn niet alleen een test van intellect en probleemoplossend vermogen, maar ook een kans om je te verdiepen in een boeiend verhaal.

Teamwork en Plezier

Bij ROX Escape Experience draait alles om samenwerking en plezier. Onze kamers moedigen teamwerk aan, waarbij elke deelnemer een rol speelt in het oplossen van de puzzels en raadsels. Het is de perfecte manier om de banden te versterken, of het nu met vrienden, familie of collega’s is.

Een Uitdaging om nooit te vergeten

Bereid je voor op een race tegen de klok, waarbij elke seconde telt. Bij ROX Escape Experience beleef je de adrenaline en de voldoening van het samen ontrafelen van raadsels en het oplossen van mysteries.

Ontdek ROX Escape Experience in Nijmegen vandaag nog en bereid je voor op een onvergelijkbare escape room-ervaring die je nog lang zal bijblijven!