Pittig Bakkie

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Ontdek Pittig Bakkie: Jouw Partner in Online Marketing in Nijmegen

Pittig Bakkie is niet zomaar een online marketing bureau in Nijmegen; het is een beweging, een missie om de wereld elke dag een beetje mooier te maken, samen met gepassioneerde ondernemers zoals jij. Wij zijn gedreven door de vreugde van blije mensen en de impact die we samen kunnen creëren. Ons team van code nerds en marketing gekkies staat klaar om jouw bedrijf te laten stralen in de digitale wereld.

Onze Missie: Samen Groeien voor Meer Impact

Bij Pittig Bakkie geloven we dat meer omzet gelijk staat aan meer impact. Dit bereiken we door online marketing laagdrempelig, effectief, en persoonlijk te maken voor iedereen die een positieve bijdrage wil leveren aan onze wereld. Of je nu een startup bent of een gevestigde multinational, wij bieden maatwerk advies, trainingen, en diensten afgestemd op jouw unieke doelen en behoeften.

Onze Diensten: Van Advies tot Uitvoering

– Marketing Advies: Krijg antwoorden en deskundig advies op al jouw online marketing vragen tijdens een persoonlijke 1 op 1 sessie.
– Trainingen: Leer de kneepjes van het vak met onze online marketing trainingen, ideaal voor startups en zzp’ers.
– Diensten: Wij nemen alle online marketing werkzaamheden uit handen, zodat jij je kunt focussen op wat je het liefste doet: ondernemen.

Onze Projecten: Een Bron van Trots

Wij zijn trots op de projecten die we hebben gerealiseerd voor gepassioneerde ondernemers in Nijmegen en Arnhem. Van juridisch advies tot creatieve agencies en digitale werkplekken, wij hebben bewezen dat online marketing laagdrempelig, effectief, en persoonlijk kan zijn.

Samenwerken met Pittig Bakkie?

Wil je meer impact maken met je bedrijf? Wil je online stralen als nooit tevoren? **Pittig Bakkie** is jouw partner in online marketing in Nijmegen. Samen maken we de wereld elke dag een beetje mooier. Neem contact op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen groeien en stralen.

Pittig Bakkie: Online marketing met een missie. Let us rock your world and that of your customers.