My Dear Beer BV

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
00:00 - 24:00
Zondag
00:00 - 24:00

Contact Informatie

Ontdek My Dear Beer B.V. – Uw Ultieme Speciaalbier Bestemming in Nijmegen

Welkom bij My Dear Beer B.V., dé specialist in Nijmegen voor unieke speciaalbieren en persoonlijke bierervaringen. Of u nu een kenner bent of een beginner in de wereld van speciaalbieren, bij ons vindt u altijd iets naar uw smaak.

1. Exclusief Bierabonnement – Ontdek Elke Maand Nieuwe Smaken

Ons flexibele bierabonnement is de ideale manier om maandelijks verrast te worden met zorgvuldig geselecteerde bieren. Of het nu gaat om frisse zomerse IPA’s of rijke winterse Porters, onze bierexperts zorgen elke maand voor een verrassing. Vanaf slechts €13,99 per maand geniet u van thuisbezorgde topkwaliteit bieren, aangepast aan uw smaakvoorkeuren.

2. Perfecte Cadeaus voor Elke Gelegenheid

Zoekt u een uniek biercadeau? Ontdek onze thematische bierpakketten die ideaal zijn om cadeau te geven. Kies uit gepersonaliseerde bierpakketten of laat u inspireren door onze selectie in de bierwinkel.

3. Uw Borrels naar een Hoger Niveau door My Dear Beer

Organiseer onvergetelijke bedrijfsborrels of vrijdagmiddagborrels met ons Vrijmibo pakket. Geniet van speciaal geselecteerde bieren die de standaard pilsjes ver overstijgen. Download onze gratis borrelkalender voor inspiratie.

4. Bierproeverijen – Een Unieke Beleving

Of u nu een proeverij thuis of op kantoor wilt, wij bieden maatwerk bierproeverijen aan. Laat onze biersommeliers van My Dear Beer u meenemen in de fascinerende wereld van speciaalbieren.

5. Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord

Wij hechten waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. Onze pakketten worden ingepakt in sociale werkplaatsen en bezorgd door fietskoeriers. Ook dit regelen wij bij My Dear Beer.

6. Flexibele Abonnementen – U Zit Nergens aan Vast

Onze abonnementen zijn flexibel en op elk moment opzegbaar. Pauzeer of stop uw abonnement wanneer u wilt, met de optie om later eenvoudig te hervatten.

7. Ontdek Ons Ruime Assortiment

Van alcoholvrije opties tot donkere, rijke bieren, ons assortiment voldoet aan elke behoefte. Word een bierkenner met My Dear Beer en geniet van de diversiteit aan smaken.

8. Uw Persoonlijke Bierervaring op Maat

Geef een persoonlijke touch aan uw bierpakket met ons aanbod van maatwerk opties. Ideaal voor relatiegeschenken of als uniek bedrijfscadeau.


Bezoek My Dear Beer B.V. voor een onvergetelijke bierervaring. Of u nu voor ons abonnement kiest, een bierproeverij organiseert of een uniek cadeau zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres. Ontdek de wereld van speciaalbieren op een nieuwe, persoonlijke manier in Nijmegen.