Maxflex Uitzendbureau

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:00
Dinsdag
08:30 - 17:00
Woensdag
08:30 - 17:00
Donderdag
08:30 - 17:00
Vrijdag
08:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Maxflex Nijmegen: Jouw Brug naar de Perfecte Match in de Uitzendwereld

Welkom bij Maxflex, jouw vertrouwde uitzendbureau in het hart van Nijmegen. Sinds onze oprichting in 2005 hebben we ons stevig gevestigd als een cruciale speler in de uitzendsector van Nijmegen en omstreken. Onze missie is helder: het creëren van waardevolle verbindingen tussen onze uitzendkrachten en gerenommeerde werkgevers, voor zowel tijdelijke posities als vaste banen.

Persoonlijk Contact: De Sleutel tot Succes

Wij zijn er van overtuigd dat persoonlijk contact en directe communicatie de kern vormen van elke succesvolle plaatsing. Daarom nodigen we alle kandidaten uit voor een gesprek op ons kantoor. Dit stelt ons in staat om diepgaand in te gaan op jouw ambities, vaardigheden en voorkeuren, waardoor we een perfecte match kunnen garanderen met onze werkgevers.

Meer dan Uitzenden

Naast onze kernactiviteit in de uitzendsector, zijn wij ook gespecialiseerd in het begeleiden van starters en professionals op zoek naar een vaste baan. Ons team verzorgt de volledige werving en selectie voor onze werkgeverspartners, waarbij wij opereren op basis van volledige transparantie en een No Cure, No Pay-beleid. Dit zorgt voor een helder en eerlijk proces voor zowel kandidaat als werkgever.

Een Jong en Dynamisch Team

Wij onderscheiden ons doordat wij als jong en energiek team dat een frisse wind brengt in de branche. Onze professionals hebben niet alleen hart voor de zaak, maar beschikken ook over uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt. Wij streven ernaar om precies te begrijpen wat onze opdrachtgevers en kandidaten zoeken, om zo de ideale match te vinden.

Start Jouw Toekomst met Maxflex

Bij Maxflex begint jouw toekomst. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke uitdaging, een springplank wilt naar een vaste positie, of een werkgever bent die op zoek is naar het beste talent, wij staan voor je klaar. Ontdek wat Maxflex voor jou kan betekenen en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière of het versterken van je team.

Bezoek ons in het centrum van Nijmegen of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bij Maxflex ben je geen nummer, maar een gewaardeerde partner in het proces naar succes. Jouw toekomst start hier, bij Maxflex – waar persoonlijk contact en de juiste match centraal staan.