Kapsalon Williams & Grey

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 16:00
Woensdag
09:30 - 17:00
Donderdag
09:30 - 17:00
Vrijdag
09:30 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Ontdek de Unieke Haarbeleving bij Kapsalon Williams & Grey in Nijmegen Oost

Welkom bij Kapsalon Williams & Grey, dé bestemming in Nijmegen Oost voor een uitmuntende haarverzorgingservaring. Gelegen aan de Van het Santstraat 1, is onze salon een toevluchtsoord voor zowel dames, heren als kinderen die op zoek zijn naar een kapsel dat perfect aansluit bij hun persoonlijke stijl.

Professionele Diensten voor Elke Haarwens

Ons deskundige team is toegewijd aan het luisteren naar uw behoeften en het toepassen van onze uitgebreide kennis om het ideale kapsel te creëren dat bij u past. We zijn gespecialiseerd in:
– Knippen: nauwkeurig en aangepast aan uw stijl.
– Scheren: voor een strakke en verzorgde look.
– Kleuren: levendige kleuren die uw persoonlijkheid weerspiegelen.
– Stylen: van klassiek tot trendy, voor elke gelegenheid.

Kwaliteitsproducten voor Uitzonderlijke Haarverzorging

Bij Williams & Grey geloven we in het gebruik van alleen de beste producten. We zijn trots op het aanbieden van L’ANZA, een leider in haarhersteltechnologie. Elk product is ontworpen om uw haar te herstellen, te verzegelen en te beschermen, zelfs tijdens het kleuren, terwijl het tevens de gezondheid van onze planeet ondersteunt. Voor onze heren bieden wij de exclusieve “1821 MAN MADE” lijn, een unieke combinatie van nostalgie en moderne verzorging met zeldzame en waardevolle ingrediënten.

Een Uitnodigende Sfeer voor een Ontspannen Bezoek

Onze salon verwelkomt u in een warme en sfeervolle omgeving, waar u zich direct thuis zult voelen. Of u nu komt voor een snelle knipbeurt of een volledige haartransformatie, wij zorgen ervoor dat uw bezoek aan Kapsalon Williams & Grey een onvergetelijke ervaring wordt.

**Boek Vandaag Uw Afspraak bij Kapsalon Williams & Grey**

Bezoek ons in Nijmegen Oost en laat ons team van haarstylisten u helpen om uw ideale look te bereiken. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, neem gerust contact met ons op. Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze salon!