Huid Atelier

Openingstijden

Maandag
10:00 -18:00
Dinsdag
10:00 -18:00
Woensdag
12:00 -21:00
Donderdag
10:00 -18:00
Vrijdag
10:00 -18:00
Zaterdag
10:00 -17:00
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Huid Atelier Nijmegen: Jouw Gids naar Natuurlijke Schoonheid en Gezondheid

Welkom bij Huid Atelier Nijmegen, de natuurlijke schoonheidssalon die zich richt op vrouwen die bewust zijn of willen worden van gezonde huidverzorging. Als jouw huidspecialiste, Lisanne, zet ik mijn expertise en passie in om je te helpen met huidonzekerheden en je te informeren over de impact van cosmetische ingrediënten op je huid en gezondheid. In mijn salon wordt uitsluitend gewerkt met biologische, natuurlijke, en vegan huidverzorgingsproducten van Dr. Baumann en Dermaviduals.

Onze Visie op Schoonheid en Verzorging

Bij Huid Atelier Nijmegen geloven we in de kracht van natuurlijke huidverzorging. We bieden:

– Specialistische Kennis: Als gespecialiseerd huidspecialiste in cosmetische ingrediënten bied ik diepgaande kennis en persoonlijke begeleiding.
– Veganistische Producten: Alle producten van Dermaviduals en Dr. Baumann zijn veganistisch en dierproefvrij, voor een verantwoorde keuze.
– Natuurlijke Verzorging: Onze plantaardige huidverzorgingsproducten zorgen voor optimale verdraagbaarheid en zijn huid-, dier-, en milieuvriendelijk.

Waarom Natuurlijke Huidverzorging?

– Gezond voor Huid en Lichaam: Net zoals je bewust bent van wat je eet en drinkt, is het belangrijk om te weten wat je op je huid smeert. Onze producten zijn vrij van schadelijke toevoegingen en richten zich op het voeden en beschermen van je huid op de meest natuurlijke manier.
– Persoonlijke Aandacht en Zorg: Samen bepalen we jouw huidconditie en behoeften, en zetten we een op maat gemaakte behandeling in werking die bijdraagt aan een gezonde, stralende huid.

De behandelingen bij Huid Atelier Nijmegen

Elke huid is uniek, daarom wordt elke behandeling bij Huid Atelier Nijmegen speciaal afgestemd op jou. Of je nu interesse hebt in een anti-age behandeling, een reinigende acne behandeling, of een volledig ontspannende gezichtsbehandeling, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden die jouw huid laten stralen.

Jouw Uitnodiging

Huid Atelier Nijmegen nodigt je uit om de stap te zetten naar bewuste en natuurlijke huidverzorging. Ervaar zelf de voordelen van producten die niet alleen goed zijn voor je huid maar ook voor de wereld om ons heen. Boek vandaag nog jouw behandeling en laat mij, Lisanne, je begeleiden op de weg naar een gezonde, stralende huid.

Ontdek de natuurlijke schoonheid en gezondheid met Huid Atelier Nijmegen – waar zorg voor jezelf en het milieu hand in hand gaan.