Café Waalzicht

Openingstijden

Maandag
18:00 - 24:00
Dinsdag
09:00 - 24:00
Woensdag
09:00 - 24:00
Donderdag
09:00 - 24:00
Vrijdag
09:00 - 24:00
Zaterdag
13:00 - 18:00
Zondag
13:00 - 18:00

Contact Informatie

Café Waalzicht: Een Vakantiegevoel in Eigen Land

Café Waalzicht, gelegen in het pittoreske Lent en een begrip in Nijmegen Noord sinds 1911, nodigt je uit voor een unieke ervaring waar de serene schoonheid van de Waal en de charme van een oud bruin café samenkomen. Met een adembenemend uitzicht op de Nijmeegse skyline, de Waal(kade), en de iconische Stevenskerk biedt Café Waalzicht niet alleen een visueel spektakel maar ook een warme, uitnodigende sfeer die je het gevoel geeft van een vakantie in eigen land.

Een Eerbetoon aan Traditie met een Tropische Touch

Onder leiding van eigenaar Juan, koestert Café Waalzicht zijn rijke historie en unieke identiteit, terwijl het subtiele tropische elementen introduceert om het café meer hedendaags en familievriendelijk te maken. Dit zorgvuldig gekozen evenwicht zorgt voor een gezellige, laagdrempelige omgeving waar iedereen zich welkom voelt.

Verbinding en Cultuur: Onze Visie

Café Waalzicht streeft naar het creëren van regionale verbindingen en het slaan van bruggen tussen mensen, milieus, doelgroepen en culturen. Het is een plek waar iedereen samenkomt om te genieten van de goede dingen van het leven, omringd door de prachtige natuur en het rijke culturele erfgoed van Nijmegen.

Geniet van Onze Gastvrijheid

Of je nu komt voor een borrel, een feestje, of om gewoon te genieten van een spelletje in onze tropisch geïnspireerde omgeving, je vindt altijd iets naar jouw smaak op onze uitgebreide kaart met speciaalbieren en heerlijke borrelsnacks. Laat je meevoeren op de Caribische ritmes die zachtjes door de boxen klinken en laat de alledaagse zorgen even achter je.

De Perfecte Locatie voor Elke Gelegenheid

Café Waalzicht beschikt over een perfecte zaal voor het organiseren van evenementen zoals bruiloften, verjaardagen, jubilea, personeelsfeesten, familiereünies, en meer. Onze ‘verborgen’ parel – een sfeervol terras aan de zijkant van het gebouw – biedt een exclusief eersterij uitzicht op de Waal, omgeven door palmbomen en de verfrissende bries die het ultieme vakantiegevoel compleet maakt. Dit idyllische plekje is ook te reserveren voor privéfeestjes, compleet met de mogelijkheid voor een barbecue.

Ontdek Ons Verborgen Terrasje: Een Uniek Uitzicht bij Café Waalzicht

Gun jezelf een moment van pure ontspanning op ons sfeervolle ‘verborgen’ terrasje. Geniet van het prachtige uitzicht, de voorbijvarende boten op de Waal, en de Nijmeegse skyline met de St. Stevenskerk als majestueus middelpunt. Het is de ideale plek om even te ontsnappen aan de drukte en jezelf onder te dompelen in rust en schoonheid.

Café Waalzicht is meer dan een café; het is een beleving. Of je nu komt voor een kopje koffie, een borrel, of om iets te vieren, je vindt altijd een warm welkom en een unieke sfeer die je nergens anders ervaart. Bezoek ons en laat je verrassen door de magie van Café Waalzicht – waar elk bezoek voelt als een vakantie in eigen land.