Cafe Samson VOF

Openingstijden

Maandag
10:00 - 24:00
Dinsdag
10:00 - 24:00
Woensdag
10:00 - 24:00
Donderdag
10:00 - 24:00
Vrijdag
10:00 - 24:00
Zaterdag
10:00 - 24:00
Zondag
12:00 - 24:00

Contact Informatie

Welkom bij Café Samson – Een Café met Traditie en Smaak

Authentieke Café Ervaring:

Bij Café Samson in Nijmegen geloven we in de ware essentie van een café. Of het nu gaat om een kopje koffie in de ochtend of een speciaalbier in de avond, onze gasten genieten van topkwaliteit en service.

Een Rijke Geschiedenis, Een Levendige Toekomst

Historisch Begin: Opgericht in 1925 aan de Waal, verhuisde Café Samson in de jaren vijftig naar de Houtstraat, waar het nog steeds een iconische ontmoetingsplek is.

Een Café Classique: Door de jaren heen hebben ze zich ontwikkeld tot een klassiek café, bekend om zijn tijdloze vakmanschap en een plek in de top 100 van Nederlandse cafés.

Ons Assortiment: Meer dan Gewoon Drankjes

Bier Expertise: Met meer dan 100 verschillende flessenbieren en 18 vaste tapbieren, naast 6 wisselkranen, zijn wij een pionier in de wereld van speciaalbieren. Onze biersommeliers staan klaar om u te adviseren.

Koffie en Meer: Geniet van onze bekroonde Illy-koffie en diverse koffievarianten. Ons menu biedt ook een ruime keuze aan jenevers, whiskeys, likeuren en non-alcoholische dranken.

Eten en Evenementen bij Café Samson

Culinaire Keuzes: Van huisgemaakte taarten tot diverse borrelhapjes, tosti’s, broodjes en Flammkuchen – bij dit Café is er voor ieder wat wils.

Deel van de Gemeenschap: Als onderdeel van de Nijmeegse Bierfeesten (NBF) bieden we een unieke ervaring die de lokale biercultuur viert.

Blijf Verbonden

Volg Ons: Blijf op de hoogte van ons wisselende assortiment en evenementen via Instagram, Facebook of onze gratis bier-app voor Android en iOS.

Bezoek Café Samson in Nijmegen voor een onvergetelijke ervaring waar traditie en moderne smaken samenkomen.