cafe het haantje nijmegen

Contactgegevens

Adres: Daalseweg 19

Postcode: 6521 GE

Plaats: Nijmegen

Email adres: cafe@haantje-nijmegen.nl

Telefoon nummer: 024-3230257

website

Al 65 jaar kun je terecht bij Café ’t Haantje voor bv. een heerlijk biertje, kopje koffie of thee . Het café zelf is al meer dan 100 jaar oud en een echt familiebedrijf. An en Piet Puijn kochten het café in 1957. Vervolgens namen de zonen Piet en Joop samen met echtgenote Sjaantje de zaak over en inmiddels is de derde generatie, ook Piet, in zijn vaders voetsporen getreden.

Café ’t Haantje is een authentiek bruin café met een zeer uiteenlopend publiek. Jong en oud genieten er van een kopje koffie of een van de vele speciaalbiertjes. Het is een plek waar je een krantje kunt lezen of gewoon lekker kunt kletsen. In Café ‘t Haantje kun je biljarten, voetbal kijken, lekker zitten genieten op het terras.

Je kunt er elke maand genieten van optredens in Café ’t Haantje. Variërend van pop, rock & Blues. In het najaar is er een Oktoberfest en ook de kleintjes worden met Sinterklaas en Kindercarnaval niet vergeten.

Daarnaast neemt Café ‘t Haantje actief deel aan de festivals die elk jaar in de cafés van Nijmegen-Oost plaatsvinden: De Troost van Oost, het Tribute-festival en Easter Jazz.

Ook voor borrel, verjaardag of vergadering kun je in Café ’t Haantje goed terecht, zowel in ’t café als in de zaal met eigen bar en beamer.

De gezellige bruine kroegsfeer die het café sinds de opening in 1957 kenmerkt, wordt gekoesterd. Maar op het gebied van assortiment en activiteiten is Café ‘t Haantje voortdurend aan het vernieuwen. In de planning staan een uitbreiding van het aantal bieren van tap en een uitbreiding van het terras aan de Daalseweg.

Kom genieten van allerlei activiteiten, er is voor elk wat wils: optredens,, voetbal op groot scherm, pub quiz, puzzelrit en een kindermiddagen. Er is dus reden genoeg om naar ’t Haantje te komen!

Iedereen is van harte welkom.

het haantje cafe in nijmegen

Zaalverhuur

De zaal  is geschikt voor feesten, vergaderingen en ander bijeenkomsten. De ruimte is flexibel in te richten voor groepen van 30 tot 130 personen.

Faciliteiten:

  • Gezellige bar
  • Complete geluidsinstallatie:
  • Muziekcomputer met 10.000 titels en een dubbele CD/USB-speler. Of je sluit je eigen smartphone of laptop aan.
  • Beamer met scherm
  • Feestverlichting
  • Toiletten
  • Wifi
Parkeren aan de Daalseweg is geen probleem.

Parkeerterrein de Wedren ligt op loop afstand van ’t Haantje.