Bloemings Atelier

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Bloemings Atelier: Kunstbloemen met een Missie

Welkom bij Bloemings Atelier, waar wij vanuit ons online atelier de schoonheid van kunstbloemen door heel Nederland leveren. Als moeder van twee jonge kinderen en oprichter van Bloemings Atelier, is het mijn missie om bij te dragen aan een duurzamere samenleving. Wij geloven dat kunstbloemen een prachtig en milieuvriendelijk alternatief bieden voor verse bloemen, zonder in te boeten aan de esthetiek en het gevoel dat verse bloemen geven.

Duurzaam en Prachtig

Onze kunstbloemen zijn aanzienlijk minder belastend voor het milieu dan verse bloemen, dankzij hun lange levensduur en minimale impact op het milieu. Bij Bloemings Atelier kiezen we bewust voor topkwaliteit zijdenboeketten, samengesteld met exclusieve Silk-ka stelen. Deze zijn (bijna) niet van echt te onderscheiden en bieden een verfijnde uitstraling die elke ruimte verrijkt.

Unieke Boeketten voor Iedere Gelegenheid bij Bloemings Atelier

Bij Bloemings Atelier creëren we unieke boeketten in vele variaties, perfect voor jouw huis, als decoratie in bedrijven of als een bijzonder cadeau. Elk boeket wordt met zorg en aandacht samengesteld, waardoor elk stuk uniek is en blijft. Of je nu op zoek bent naar een opvallend middelpunt voor je woonkamer, een stijlvolle toevoeging aan je kantoor of een blijvend geschenk, Bloemings Atelier heeft het allemaal.

Abonnementsservice: Gemak en Schoonheid

Om continu van de schoonheid van onze boeketten te kunnen genieten, bieden we een abonnementsservice aan vanaf €29,- per maand. Dit is inclusief een stijlvolle vaas en gratis levering door heel Nederland. Ons abonnement zorgt ervoor dat je regelmatig een nieuw, fris boeket ontvangt dat perfect past bij het seizoen of jouw persoonlijke voorkeur.

Jouw Keuze voor Duurzame Schoonheid

Bloemings Atelier nodigt je uit om de stap te zetten naar een duurzamere en evenzo prachtige optie van bloemdecoratie. Ontdek de veelzijdigheid en de schoonheid van onze kunstbloemen en laat je verrassen door de verfijnde uitstraling die ons assortiment te bieden heeft.

Bezoek ons online atelier en kies het boeket dat jouw hart sneller doet kloppen. Bij Bloemings Atelier geloven we dat duurzaamheid hand in hand gaat met schoonheid, en wij zijn hier om dat te bewijzen. Stap binnen in de wereld van Bloemings Atelier, waar bloemen bloeien met een geweten.