Ampire Vastgoedgroep

Openingstijden

Maandag
09:00 - 17:00
Dinsdag
09:00 - 17:00
Woensdag
09:00 - 17:00
Donderdag
09:00 - 17:00
Vrijdag
09:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Contact Informatie

Ampire Vastgoedgroep: Innovatie en Duurzaamheid in het Hart van Nijmegen

Ampire Vastgoedgroep is uw vooraanstaande projectontwikkelaar in Nijmegen, gespecialiseerd in het creëren van moderne en duurzame woonoplossingen voor Young Professionals. Met een passie voor historische panden en een visie gericht op de toekomst, transformeren wij karakteristieke gebouwen in de stad tot Urban City Apartments die niet alleen voldoen aan de hedendaagse woonwensen maar ook bijdragen aan een duurzame leefomgeving.

Onze Missie: Starterswoningen Creëren, Niet Kopen

Bij Ampire geloven we dat iedereen een stijlvolle en betaalbare start verdient. Daarom kopen we geen starterswoningen; wij creëren ze. Ons doel is om de prachtige, historische panden van Nijmegen om te toveren tot luxe appartementen die perfect aansluiten bij de wensen van hedendaagse bewoners. Deze appartementen, gelegen op toplocaties, zijn hoogwaardig geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.

Invest: Pareltjes van Vastgoed

Onze zoektocht naar unieke vastgoedprojecten in Nijmegen stopt nooit. Ampire investeert in panden met potentie om deze te transformeren tot unieke woongelegenheden. Met Ampire Bouw als ons eigen bouwteam voegen we waarde toe door kwalitatieve renovaties en ontwikkelingen, waarna Ampire Residence deze prachtige appartementen verhuurt of verkoopt.

Residence: Uitzonderlijk Wonen

Ampire Residence staat voor kwaliteit en uitstraling. Onze Urban City Apartments overstijgen de gemiddelde huur- en koopmarkt met hun bovengemiddelde design en afwerking. Elk appartement weerspiegelt onze toewijding aan luxe, comfort en duurzaamheid, aangeboden onder ons eigen prestigieuze merk.

Bouw: Met Liefde voor Vastgoed met Ampire Vastgoedgroep

Van (her)ontwikkeling tot onderhoud, Ampire Bouw waarborgt de topconditie van onze vastgoedportefeuille. Met een toegewijd en ervaren team zetten wij ons in voor het behoud en de verbetering van onze panden, waarbij elke steen vertelt van onze liefde voor vastgoed.

Recht: Juridische Expertise binnen Handbereik

Onze juridische afdeling biedt deskundige ondersteuning voor alle vastgoedgerelateerde vraagstukken. Met een betrokken en ervaren team werken we aan een breed scala aan cases, altijd met het belang van onze cliënten voorop.

Hart voor Historie, Oog voor de Toekomst

Onze focus ligt op het behouden van de charme van Nijmeegse panden uit de 19e eeuw, terwijl we deze voorzien van moderne en duurzame elementen. Dit resulteert in unieke starterswoningen die niet alleen bijdragen aan de schoonheid van de buurt maar ook aan een groenere toekomst.

Duurzaamheid als Kernwaarde

Duurzaamheid is de rode draad in al onze projecten. Van hoogwaardige isolatie tot de integratie van zonnepanelen, we streven naar het hoogst mogelijke energielabel voor onze woningen, waarmee we een leefomgeving creëren die klaar is voor de toekomst.

Ampire Vastgoedgroep nodigt u uit om deel uit te maken van onze visie op innovatief en duurzaam wonen in Nijmegen. Of u nu op zoek bent naar uw eerste huis of geïnteresseerd bent in de investeringsmogelijkheden, wij staan klaar om samen met u een prachtige toekomst te bouwen.