7x een zaal huren in Nijmegen

In de bruisende stad Nijmegen is van alles te doen. Voor zowel inwoners, studenten als toeristen is het niet nodig om voor festiviteiten of werkgerelateerde zaken de stad te verlaten. Ga je binnenkort trouwen en zoek je nog een mooie locatie? Of heb je voor je werk een geschikte vergaderruimte nodig? Nijmegen heeft het allemaal. Hierbij maakt het niet uit of je met een kleine of grote groep bent en of je een binnen- of buitenlocatie zoekt. Wie een zaal wil huren in Nijmegen treft hieronder een overzicht aan met de beste locaties.

Wedding,Table,Settings,In,The,Restaurant.,People,Dancing,In,The

Bruiloft vieren in zaal Nijmegen

Gelukkig wordt er nog steeds volop getrouwd. Een heugelijke gebeurtenis die je natuurlijk graag met je familie en vrienden wilt vieren. Een bruiloft vergt veel voorbereiding en één daarvan is het zoeken van een geschikte locatie. Wil jij graag een zaal huren in Nijmegen om ’s avonds heerlijk met al je geliefden én live muziek uit je dak te gaan? Kies dan voor Moeke Nijmegen. Door de verschillende ruimtes kun jij hier je bruiloft met een intiem gezelschap vieren of juist met een grote groep. Moeke Nijmegen vind je aan de Willem van Arenbergstraat 6. Door de centrale ligging is deze locatie goed bereikbaar.

vergaderlocatie huren nijmegen

Vergaderzaal huren in Nijmegen

Niet elk bedrijf beschikt over een geschikte vergaderruimte. Zeker als er mensen van buiten het bedrijf deelnemen aan de vergadering, wordt de groep al vrij snel groot. Het is handig om dan een ruimte te huren in Nijmegen. Een speciale vergaderruimte huren in Nijmegen kan dan ook bij Lindenberg. Deze vergaderruimte ligt heel mooi centraal in de stad en beschikt over zeven verschillende zalen. Een zaal huren in Nijmegen kan hier dan ook voor twee tot 340 personen. Deze veelzijdige vergaderlocatie is gevestigd op de Ridderstraat 23. Met 1000 parkeerplaatsen is het altijd mogelijk om vlak bij de ingang te parkeren.

Buitenlocatie

Wil je een buitenlocatie huren in Nijmegen? Dan moet je toch echt bij Buitengast aan de Persingensestraat 13 in Persingen zijn. Op ongeveer 6 kilometer van de prachtige stad Nijmegen kun je hier terecht voor business evenementen, jubileumfeesten, theatervoorstellingen en zelfs uitvaarten. Creëer je eigen sfeer en creativiteit en geniet van het erf en de wei; groene en rustgevende buitenlocaties.  Een buitenlocatie huren in Nijmegen is een echte beleving bij Buitengast. Midden in de natuur en een prachtig decor van stuwwal en polder.

Zaal huren voor klein budget

Het leven is duur en prijzen schieten de pan uit. Toch zijn er weleens van die momenten waarbij je een goedkope zaal wilt huren in Nijmegen. Voor een sportactiviteit, een verjaardag of een kinderfeestje. Uiteraard is jouw woning hier te klein voor, maar gelukkig biedt Yoo Sin aan de Heidebloemstraat 201 een mooie oplossing. Via de verhuurbalie van de Gemeente kun je hier een goedkope zaal huren in Nijmegen. Bij mooi weer mag je tevens gebruik maken van het grasveld naast de zaal. Ideaal voor een leuke buitenactiviteit.

cafe huren in nijmegen

Café huren

Jarig of een ander feestje? Zin om eens lekker uit te pakken, maar wil je de troep niet in je eigen huis? Dan kun je prima een café afhuren in Nijmegen.  Hoeveel mensen nodig jij uit? Of het er nou 20 zijn of maximaal 250, bij het sfeervolle en gezellige café The Shuffle ben jij altijd welkom. Dit prachtige authentieke pand vind je aan de Berg en Dalseweg 200. De locatie is goed bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. Wil je gebruik maken van de gratis feestruimte voor 20 tot 50 personen? Informeer dan bij Feestverhuur Nijmegen om een tap te huren in Nijmegen. 

Consumptie verplicht bij zaal huren in Nijmegen?

Niet iedereen die een zaal nodig heeft, wil vastzitten aan een verplichte afname van consumpties. Wil je dan ook een zaal huren in Nijmegen waarbij je eigen eten en drinken meeneemt? Boek dan een ruimte bij de Wijkfabriek – Wolfskuil Nijmegen. Hier kun je een zaal huren zonder consumptie voor bijvoorbeeld een vergadering, een feest, een workshop of andere activiteit. De Wijkfabriek kun je vinden aan de Koninginnelaan 1 en beschikt over verschillende ruimtes. Voor een zaal huren in Nijmegen met eigen drank ben je hier aan het beste adres.

Voor kleine groep zaal huren in Nijmegen

Wil je graag jouw verjaardag, afstudeerborrel of bedrijfsfeestje buitenshuis vieren, maar ben je met een kleine groep? Kies dan voor de intieme en gezellige ruimte bij café Daen. Een kleine zaal huren in Nijmegen kan uitstekend op deze locatie, welke je vindt op de Grote Markt 23. Het pand bestaat uit drie sfeervolle ruimtes waarbij “Daen Gewelven” bij uitstek geschikt is voor een kleine groep. In de authentieke 18e-eeuwse kelder onder het café geef je jouw feestje in een unieke sfeer die je nergens anders zult vinden.

Tot slot …

Voor een feestje of  partijtje in Nijmegen hoef jij de stad niet uit. Er zijn legio mogelijkheden om je bruiloft te vieren, een vergadering te houden of je eigen coole feestje te vieren.  Dat het niet lukt om een zaal te huren in Nijmegen mag dus nooit meer een excuus zijn!

DE ULTIEME zaalverhuurGIDS VIND JE HIER